100%NL Magazine Montana Meiland

Om déze reden is de winkel van Montana Meiland gesloten

Montana Meiland's winkel is al een tijdje gesloten. Aan Shownieuws vertelt zij de reden van de sluiting en over haar nieuwe woning.

Montana Meiland

Montana Meiland is de oudste dochter van Martien en Erica en dus onderdeel van een van de bekendste families van Nederland.

Toen Montana nog een klein meisje was kwam het gezin Meiland al voor het eerst op de Nederlandse televisie. Ze deden toen mee aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin Meiland had toen nooit kunnen denken dat ze een paar jaar later een succesvolle serie, een Gouden Televizier Ring en een hoop bekendheid rijker zouden zijn.

Heb je een avondje niks te doen? De Ik Vertrek-aflevering van de Meilandjes is nog terug te kijken.

Sluiting winkel

Montana heeft al jaren een eigen bedrijf/winkel, genaamd ‘Montana’s Gifts & Interior’. Hier zijn verschillende producten te bestellen. Denk hierbij aan kleding, hoofdaccessoires en schoenen, maar ook kaarsen, lampen en kussens. Montana heeft besloten om deze winkel even twee weken te sluiten, omdat zij zich volledig wil focussen op de nieuwe woning, die zij eind vorig jaar kocht. Deze woning zal zij in haar eentje, wel met behulp van de familie natuurlijk, moeten opknappen, aangezien zij en Dirk na 8 jaar uit elkaar zijn gegaan.

Hoelang het klussen en verbouwen gaat duren, is niet bekend. Aan Shownieuws vertelde Montana namelijk dat zij geen ster is in klussen. ‘Ik kan niet heel erg goed stucen. Wij gaan cursussen doen. Wij kunnen ook niet alles’, vertelt zij lachend. ‘Tegelzetten ging wel goed’, laat Montana trots weten. Wij zijn benieuwd hoe Montana’s woning er uit komt te zien. Wij wensen haar in ieder geval veel succes deze weken!

Bron en Beeld: Shownieuws