100%NL Magazine Linda de Mol
Zie ook:
Delen

Zó mooi woont de dochter van Linda de Mol in hartje Amsterdam

Op een prachtige locatie midden in Amsterdam woont Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol.

Woning dochter Linda de Mol

Samen met haar ex Sander Vahle heeft tv-koningin Linda de Mol twee prachtige kinderen: zoon Julian en dochter Noa. Dochter Noa is inmiddels alweer 21 jaar oud en woont sinds een paar jaar in een prachtig huis in Amsterdam. Samen met hulp van haar moeder Linda heeft Noa het de prachtige woning een paar jaar geleden gekocht voor € 875.000,-.

De woning van Noa ligt midden in het centrum, met om de hoek de Jordaan. In totaal heeft Noa vier kamers tot haar beschikking, verdeeld over twee woonlagen. Ruimte genoeg dus! Met aan beide kanten grote ramen in de woonkamer valt er genoeg licht binnen waardoor de woning nóg ruimer lijkt. Wij zijn jaloers op deze prachtige woning! Je ziet de foto’s van de woning hier.

Moeder en dochter

Naast Facebook en Instagram is er nóg een social media platform razend populair: TikTok. Ook Noa zit op TikTok en deelde vorig jaar een hele opvallende video. Namelijk, eentje waarop ze danst samen met haar moeder Linda! En dat Linda goed kan acteren, schrijven en presenteren wisten we al langer, maar dat Linda zulke losse heupen heeft was voor ons nieuw! Je ziet de gezellige moeder-dochter-dans hier!

Zoon Julian

Ook met haar zoon Julian heeft Linda een hele goede en hechte band. Julian heeft al een tijdje zijn hart verloren aan de mooie dame Chelsey Weimar. Op Instagram deelt Julian regelmatig de meest romantische foto’s van de twee.

Net als zijn moeder stroomt de creativiteit ook door Julian’s bloed en dus is hij druk bezig met muziek, zijn grote passie. Tijdens een uitzending van Shownieuws vertelde Ronald Molendijk: ‘Volgens mij gaat de nieuwe single Shut up I love you heten, dat heeft vooral te maken met het feit dat ‘ie er achterkwam dat hij verliefd is op Chelsey.’

Beeld: ANP/Foto, Bron: BekendeBuren

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol