100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!

Altijd al benieuwd geweest naar het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer? Dat zie je hier!

Mart Hoogkamer

De afgelopen jaren was er op feestjes één nummer dat je overal hoorde: ‘Ik ga zwemmen’. Zelfs nu nog schalt dit feestelijke deuntje uit de luidsprekers bij feestjes door het hele land. Mart, de 25-jarige zanger, geniet momenteel met volle teugen van zijn zangcarrière. Slechts enkele jaren geleden ging een video viraal waarin Mart op het strand zong, en zijn vertolking van ‘Unchained Melody’ werd maar liefst meer dan 9 miljoen keer bekeken, wereldwijd

Vriendin Jennifer

Mart is alweer een aantal jaar heel erg gelukkig met zijn bloedmooie vriendin Jennifer van Ooijen. De make-up artist en Mart zijn in het verleden ook eens uit elkaar geweest, maar hebben uiteindelijk toch weer de liefde bij elkaar gevonden. Het is een prachtig stel en het tweetal is dan ook stapelgek op elkaar.

Regelmatig zien we de leukste kiekjes van het duo voorbij komen, we smullen er van!

Een prachtige woning!

Alweer een hele tijd geleden zetten Mart en Jennifer de volgende stap in hun relatie: ze kochten samen een woning. En niet zomaar een woning, een vrijstaande woning in Rijnsburg!

Er werd flink verbouwd en alles werd volledig naar eigen smaak ingericht, en het resultaat mag er dan ook zijn! Het is een prachtige woning geworden met een chique uitstraling. Op Instagram delen Mart en Jennifer soms beelden waarop hun woning goed te zien is. Een droomwoning!

Benieuwd naar de woning van Mart en Jennifer? Dat zie je hieronder!

 

Bron en Beeld: Instagram Mart Hoogkamer

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: 'Het spijt me echt'
Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Het spijt me echt’
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer