100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de prachtige woning van Kim Feenstra!

Op Instagram geeft Kim Feenstra haar volgers een uniek binnenkijkje in haar woning!

Kim Feenstra

In 2006 leerde Nederland kennis maken met de bloedmooie Kim Feenstra. Ze was nog maar 21 jaar oud toen ze meedeed aan de tweede editie van Holland’s Next Top Model. En ze deed niet alleen mee, ze won het ook nog eens!

Sindsdien is Kim Feenstra niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz en zien we tegenwoordig niet alleen meer stralen op foto’s, maar komt ze ook steeds vaker langs in verschillende tv-programma’s.

Gezin

In 2016 kreeg Kim een relatie met Stanley Tailor. De twee zijn nog altijd samen en zijn samen de apetrotse ouders van zoon Brooklyn. Vanaf de geboorte is Brooklyn al het oogappeltje van Kim en hij is dan ook de allergrootste liefde van het model. Kim deelt op haar social media veel herkenbare berichten voor andere moeders.

Zo waren Kim en Brooklyn een paar weken geleden samen in Thailand. Ze schreef hierover: ‘Die woorden geven mij zoveel voldoening en dan ben ik meer dan ooit dankbaar dat ik dit met hem mag delen.’

Binnenkijken in de woning

Samen met haar gezin woont Kim in een prachtige woning, die ze nog niet zo heel lang geleden heeft laten renoveren. Destijds nam Kim haar volgers uitgebreid mee tijdens de verbouwing. Een paar weken geleden deelde Kim een paar foto’s van haar woonkamer.

De woning van Kim ziet er waanzinnig uit en is helemaal ingericht zoals een sjiek hotel. Wij zouden hier zelf ook wel willen wonen! De prachtige verlichting in de woning geeft de woonkamer nog extra sfeer. Wat een fijne plek zo voor Kim en haar gezin!

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Lees alle artikelen over Kim Feenstra