Openhartige Kim Feenstra: 'Het is vrij intens. Ook voor hem'
Zie ook:
Delen

Openhartige Kim Feenstra: ‘Het is vrij intens. Ook voor hem’

Kim is met haar gezin aan het genieten van een vakantie in Thailand. Op Instagram vertelt zij hoe zo'n vakantie met een kleine peuter eraan toe gaat.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontje, Brooklyn.

Thailand

Kim is het nieuwe jaar goed begonnen. Zij geniet met haar zoontje en partner van een vakantie in Thailand. Kim’s zoontje Brooklyn is nog maar 2 jaar oud en zo’n grote, verre reis als deze is daarom best een dingetje. Op Instagram plaatst Kim wat bijzondere foto’s in Thailand en daaronder vertelt zij over deze reis met haar 2-jarige zoon. ‘Met mijn kleine levensgenieter. Reizen met een peuter is een hele onderneming. Een HELE onderneming. Je hebt tien paar ogen extra nodig en het is vrij intens. Ook voor hem. Brooklyn doet het heel goed. In het begin was hij oververmoeid en daar voelde ik me best klote over. Ik heb er wel een rimpel bij gekregen. Gelukkig kreeg hij snel zijn superman energie weer terug en nu steelt hij elke dag de show met zijn dansjes en sociale eigenschappen. Hij kletst met iedereen en drinkt de hele dag mangosap. Hij zei vandaag: ‘Mama, Taailan dat is leuk!”, vertelt Kim openhartig.

Voldoening en dankbaarheid

Het doet haar goed om te horen dat haar zoontje ook geniet van deze reis. ‘Die woorden geven mij zoveel voldoening en dan ben ik meer dan ooit dankbaar dat ik dit met hem mag delen. En al deze mooie plekjes met hem kan bezoeken. Herinneringen verzamelen is toch iets wat ik het liefste doe. Op avontuur, de wijde wereld in. Nu leven, nu genieten. Alles kan zo maar ineens anders zijn. Vakantie met een peuter is echt een andere vakantie dan wanneer je met je partner alleen bent. Het is ook op vakantie hard werken haha. Vermoeid kijken we elkaar soms aan. Maar die kleine levensgenieter maakt alles weer goed. Oké, en die strawberry mojito doet ook zijn werk…. Liefs uit Taailan’, eindigt Kim haar bericht. 

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra