100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Vrrrrroem! Binnenkijken in de woning van Max Verstappen

Max Verstappen woont in een prachtig appartement in Monaco, waar het hem aan niets ontbreekt. Zie hier de woning van Max Verstappen!

Woning Max Verstappen in Monaco

In het prachtige Monaco heeft Max Verstappen zich gesetteld. En zoals we zouden verwachting woont Max op een A-locatie in het mooie Monaco.

Max kan de hele dag genieten van een gigantisch uitzicht over de zee! Het huurappartement van Max is sfeervol ingericht, waarschijnlijk door zijn moeder Sophie.

De huurprijs van de woning zou ongeveer rond de 18.000 euro per maand liggen. Mocht Max het willen kopen dan moet hij diep in de buidel tasten: de verkoopprijs zou 16 miljoen euro zijn.

Vriendin

Sinds eind 2020 zijn Kelly en Max samen. Ze spenderen veel tijd in het appartement van Max in Monaco, ook samen met de dochter van Kelly. Daarnaast reist Kelly regelmatig mee naar de races van Max om hem aan te moedigen.

Kelly is al behoorlijk bekend in de race wereld. Haar vader is Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1. Max is niet de eerste coureur waarmee ze een relatie heeft, eerder had ze al een relatie gehad coureur Daniil Kvyat. Daarmee kreeg ze in 2017 een relatie. In 2016 reed hij bij Red Bull Racing, maar werd vervangen door de jonge Max verstappen. In 2019 werd de dochter van Kelly en Daniil geboren, maar gingen datzelfde jaar uit elkaar.

Bron: BekendeBuren, Beeld: Instagram, iStock

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen