ANP 100%NL Magazine Carlo Boszhard en partner
Zie ook:
Delen

Binnenkijken nu het nog kan: dít is de gigantische woonboerderij van Carlo Boszhard!

Carlo Boszhard en zijn verloofde Herald Adolfs hebben hun geliefde woonboerderij te koop gezet.

Carlo Boszhard

Heb je even voor… Carlo Boszhard? Deze Nederlandse alleskunner is niet alleen hilarisch, maar ook mega getalenteerd. Als acteur, presentator, schrijver én zanger heeft hij z’n sporen ruimschoots verdiend. En wat te denken van zijn imitatietalent? Echt, die man verandert sneller van personage dan wij van outfit!

Carlo en zijn BFF Irene Moors zijn gewoon een legendarisch duo. Samen hebben ze ons door de jaren heen de leukste tv-momenten bezorgd. En elke week was het weer lachen, gieren, brullen met die twee in ‘De TV Kantine’, hét programma dat Carlo met zijn partner en aanstaande echtgenoot Herald uit de grond heeft gestampt.

Kortgezegd, Carlo is een creatieve wervelwind die met zijn gevoel voor humor en scherpe imitaties altijd weet te verrassen. Hij is een échte smaakmaker op de Nederlandse buis en zorgt altijd voor een flinke dosis entertainment.

Verloofde Herald

Alweer heel wat jaren zijn Carlo en Herald een gelukkig stel. Ze zijn niet alleen op privé gebied het perfecte paar, maar ook op zakelijk gebied! Zo zijn ze samen het geniale brein achter ‘De TV Kantine’.

Nu is het gelukkige stel nog verloofd, maar daar komt binnenkort verandering in want ze gaan trouwen! Wanneer de extravagante bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend.

Woonboerderij

In Landsmeer staat nu een hele chique woonboerderij te koop, namelijk die van Carlo en Herald! De woonboerderij staat te koop voor net geen 1,3 miljoen euro. Wat krijg je als je de woonboerderij koopt? 177 m2 woonplezier, verdeeld over drie etages met zes kamers, waarvan vier slaapkamers en een badkamer. De woonkamer is mega ruim met een open haard en een schuifdeur die je zo de tuin in slingert. De keuken? Echt een pareltje, met alle inbouwapparatuur die je je kunt wensen, en het grenst ook nog eens aan een eetkamer met uitzicht op de tuin.

Ben je benieuwd naar de foto’s van de woonboerderij? Die zie je hier!

 

Beeld: ANP, Bron: Bekende Buren

Delen

Meer over Carlo Boszhard

WHAT?! Komen Carlo en Irene samen terug op televisie?
WHAT?! Komen Carlo en Irene samen terug op televisie?
Carlo Boszhard doet opvallende uitspraak over The Masked Singer
Carlo Boszhard doet opvallende uitspraak over The Masked Singer “Giga flop”
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard