100%NL Magazine Carlo Boszhard
Zie ook:
Delen

LEZEN: Carlo Boszhard stelt bruiloft uit om déze reden

Carlo en zijn verloofde Herald zouden elkaar deze zomer het jawoord geven, maar de bruiloft wordt uitgesteld en hier heeft Carlo zijn redenen voor.

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is bekend als Nederlands acteur, televisiepresentator, tekstschrijver, zanger en imitator. Samen met zijn goede vriendin Irene Moors heeft hij jarenlang programma’s gepresenteerd. Ook waren zij samen wekelijks te zien in De TV Kantine. Het programma wat Carlo samen met zijn partner en toekomstige man Herald heeft bedacht. Kortom: Carlo is een bezige bij die gek is op de showbizz.

Bruiloft uitgesteld

Carlo en Herald zijn al een paar jaar verloofd en deze zomer zouden zij elkaar eindelijk het jawoord geven. Helaas hebben zij deze sprookjesachtige dag uit moeten stellen. Carlo heeft namelijk een rol in de musical Moulin Rouge en hij repeteert heel veel. Het lukt hem daarom niet om zich tegelijkertijd voor deze twee grote gebeurtenissen voor te bereiden.

Aan Story vertelt Carlo: ‘Als je voor zo’n rol gevraagd wordt, ja… dan stel ik zelfs mijn huwelijk uit.’ Herald snapt het helemaal en hij steunt zijn verloofde dan ook volledig. ‘Ik wil niet even tussendoor trouwen. Ik trouw, hopelijk, maar één keer in mijn leven en dan moet het groots zijn. Met alles erop en eraan. Inclusief huwelijksreis. Om dat te realiseren, moeten we nog even wachten. Maar dat vind ik niet erg. Het is ook wel bijzonder om Carlo mijn verloofde te noemen. Voorheen stelde ik hem voor als mijn vriend, maar verloofde klinkt toch beter.’

De locatie

Eerder dit jaar liet Carlo weten dat hij graag in het zonnige Italië trouwt, maar Herald wilde liever dat het sprookje plaats zou vinden in de sneeuw in Oostenrijk. Nu hebben zij een compromis gesloten. ‘Ik wil nu in Nederland trouwen. Dat heeft alles te maken met mijn ouders. Ze zijn op hoge leeftijd en reizen is voor hen te vermoeiend’, aldus Carlo. Het wordt hoe dan ook een geweldige dag. Waar en wanneer dat plaatsvindt, maakt niet uit.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Carlo Boszhard

Carlo Boszhard in paniek: 'Ik kan het niet, het lukt echt niet'
Carlo Boszhard in paniek: ‘Ik kan het niet, het lukt echt niet’
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard