100%NL Magazine Henk Dissel inbraak
Zie ook:
Delen

WOW: 2 keer in 1 week geweldig nieuws voor Henk Dissel

Henk bracht vorige week een nieuwe single uit en komt gelijk met meer nieuws. Hij zal volgend jaar AFAS weer proberen uit te verkopen, net als 5 jaar geleden.

Henk Dissel

Henk Dissel kennen we allemaal als de Nederlandse zanger die bekend is van de liedjes ‘Stap Voor Stap’, ‘Lange nacht’ en ‘Een bom’. Met deze nummers heeft hij dan ook meerdere weken in de top 100 gestaan. In 2012 was Henk te gast bij het concert van de Toppers en in 2015 deed hij mee aan talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen. Vorige week bracht de Nederlandse zanger een nieuw nummer uit.

Nieuwe single & jubileum

Henk heeft zijn nieuwe single ‘Niet Zo Serieus’ zo’n drie jaar geleden geschreven samen met Alain Clark. Henk hoopt met dit nummer alle mensen vrolijk te maken, maar hij wil iedereen ook meegeven dat alles niet altijd zo serieus genomen hoeft te worden. Op de clip van dit nummer zie je dan ook een normaal kantoor, waar het ‘s avonds laat uit de hand loopt.

Henk heeft deze week nog meer te vieren, want naast zijn nieuwe single, maakte hij ook bekend dat hij zijn 15-jarig jubileum gaat vieren met een concert in AFAS Life Amsterdam. Tijdens dit concert zal zijn hele repertoire van al die jaren voorbijkomen. De zanger hoopt dat dit een net zo groot succes zal worden als vijf jaar geleden, toen hij deze Amsterdamse concertzaal helemaal uitverkocht kreeg. Wij twijfelen er in ieder geval niet aan of dat gaat gebeuren met zijn enthousiasme. Het grote concert zal zaterdag 3 juni 2023 plaatsvinden onder de naam ’15 jaar Henk Dissel’.

Wil jij alvast zeker zijn van een plek in AFAS die dag? Je koopt je tickets hier. En ben je benieuwd naar Henk’s nieuwe single? Die luister je hier.

Bron en Beeld: Volendam Music bv. en Instagram Henk Dissel

Delen