100pmagazine_gordon
Zie ook:
Delen

WOW! Gordon showt transformatie met voor- en na foto!

Gordon (53) heeft het roer helemaal omgegooid en heeft zichzelf een gezonde lifestyle aangemeten. Inmiddels is hij flink wat kilo's kwijt. Op Instagram showt hij het resultaat met zijn volgers inclusief een indrukwekkende voor- en na foto!

Gordon

Vorig jaar nam Gordon een rigoureus besluit en besloot hij te emigreren naar Dubai. En sindsdien heeft Gordon helemaal zijn plek gevonden op die magische plek. Hij peinst er dan ook niet over om terug te keren naar Nederland.

Gordon leeft zijn mooiste leven. De zanger zit lekker in zijn vel, geniet van zijn hondjes en maakt van zijn grote passie een nieuw bedrijf. Gordon heeft zich namelijk helemaal gefocust op het decoreren en inrichten van woningen.

Penthouse in Dubai

In Dubai heeft Gordon nu ook weer een parel van een woning, namelijk een heel luxe penthouse! Toen Gordon het Penthouse wist te bemachtigen zag het er maar donker en oud uit.

10,4 kilo kwijt

Onlangs besloot Gordon zijn levensstijl rigoreus om te gooien. Zo postte de zanger een paar weken geleden een video op Instagram Stories waarin hij liet weten al 10,4 kilo kwijt te zijn. ‘Guess what, vanochtend op de weegschaal. 10 kilo eraf. 10,4 om exact te zijn. Echt te gek’ schreef Gordon toen bij de video. Vandaag geeft hij een update en post hij een indrukwekkende voor- en na foto!

Transformatie

Bij de foto schrijft Gordon ‘Lieve mensen, ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen. Ik ben er nog lang niet maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen! Samen met mijn trainer @jaapdegraaf ben ik wederom van ver gekomen. Uitgezakt moe obese maar vooral gedemotiveerd door allerlei factoren. Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden.’

‘Het is nooit te laat’

Voor mensen die het moeilijk vinden om het roer om te gooien, heeft hij nog een boodschap. ‘Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het!’ aldus Gordon. De voor- en na foto zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heuckeroth.

Delen

Meer over Gordon

Gordon in tranen om groot verlies: 'Hij heeft me gered'
Gordon in tranen om groot verlies: ‘Hij heeft me gered’
HI-LA-RISCH: Gordon transformeert zichzelf tot vrouw
HI-LA-RISCH: Gordon transformeert zichzelf tot vrouw
Lees alle artikelen over Gordon