100%NL Magazine Heleen van Royen
Delen

WOW: Heleen van Royen deelt bizarre gelijkenis dochter en kleindochter

Heleen plaatste een foto van 30 jaar geleden en een foto van nu en wowww wat lijken haar dochter en kleindochter veel op elkaar.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Oma ziet gelijkenis

Hetgeen wat Heleen het allerbelangrijkste vindt en waar zij graag tijd voor vrijmaakt, zijn haar kleinkinderen. Haar schrijfwerk kwam laatst zelfs even stil te liggen, vanwege het feit dat Heleen moest oppassen op de kinderen. Hier geniet zij natuurlijk onwijs van en van de mooie momenten samen met haar kleinkinderen deelt zij graag foto’s en video’s. Dit keer deelt de trotse oma een foto waarin ze een foto van 30 jaar geleden met haar dochter Olivia vergelijkt met een foto van nu samen met haar kleindochter. En wauw! wat lijken zij sprekend op elkaar. Heleen schrijft bij het bericht: “Dertig jaar later. Die blik. Dat fronsje. Die wangen. Alexa is tien weken oud. Ze doet me zo aan Olivia denken.”

https://www.instagram.com/p/Cu6RjCoo6Tn/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

bron en beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen