100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

WOW: Jim Bakkum gaat voor nieuwe look!

Het lijkt erop dat Jim Bakkum er steeds jonger uit gaat zien in plaats van ouder "Van Jim naar baby".

Nieuwe look

Zijn volgers moesten even goed kijken toen Jim Bakkum een recent kiekje van zichzelf deelde. Voor een nieuw project heeft de acteur zichzelf namelijk een andere look aangemeten…Ook zijn vrouw Bettina moet even wennen, zo schrijft ze “Wanneer je 8 en een half jaar jongere man z’n gezichtsbeharing verwijdert en er uitziet als een 14-jarige, zorg je gewoon dat je beweegt, dus wazig bent, en een meter achter hem staat op de foto. Dit is gewoon eng.”

Jim Bakkum

Ook deelt Jim zelf een video waarin hij eerst zijn oude look laat zien met de metamorfose naar de nieuwe. Zijn volgers reageren vol verbazing zo schrijft er iemand “Hahahaha Idols all over again!”, iemand anders schrijft: “Wow, we waren NIET klaar voor die reveal.” Je ziet de video hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cix3B4fM4Su/?utm_source=ig_web_copy_link

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda leerden elkaar kennen toen ze samen in de musical Grease speelden. Een jaar na hun kennismaking kregen de twee een relatie, en vier jaar later werd hun liefde bekroond met een sprookjeshuwelijk. Dat is vandaag alweer 11 jaar geleden. Reden genoeg voor Bettina om haar geliefde man eens flink in het zonnetje te zetten.

Gezin

Samen zijn Jim en Bettina de trotse ouders van drie prachtige kinderen: zoon Lux en dochters Posy en Molly. Jim en Bettina zijn stapel op hun kinderen en vormen dan ook met z’n vijven een heel hecht gezin.

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum