100%NL Magazine Duncan Laurence
Zie ook:
Delen

WOW: Met déze BN’er heeft Duncan Laurence ooit gedatet!

Duncan Laurence heeft het een korte tijd heel gezellig gehad met deze BN'er...

Duncan Laurence

Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, deed in 2014 mee aan de toen nog populaire talentenjacht The Voice Of Holland. Hij blies de jury omver, belandde in het team van Ilse de Lange en bereikte uiteindelijk de halve finale. Helaas wist Duncan dat seizoen de talentenjacht niet te winnen.

In 2019 deed Duncan mee met het Eurovisiesongfestival. Hij vertegenwoordigde Nederland en hij won. Dit alles met zijn eigen nummer Arcade. Het leven van Duncan stond vanaf dat moment volledig op z’n kop.

Date met BN’er

Duncan is momenteel hartstikke bekend en hij zingt dit seizoen de sterren van de hemel bij Beste Zangers. De zanger is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven: Jordan Garfield. De twee zijn sinds 2020 samen en zij trouwden drie jaar later in Zweden.

Wat velen niet weten, is dat Duncan een paar jaar geleden een paar dates heeft gehad met BN’er en oud Mol Thomas Cammaert. Privé schreef hier ooit over. De twee kwamen er na een paar dates achter dat het niet meer werd dan vriendschap. Gelukkig zijn zij nu allebei hartstikke gelukkig in de liefde.

Bron: Privé

Delen

Meer over Duncan Laurence

Duncan Laurence en man nemen groot besluit: 'Het was mijn grootste droom'
Duncan Laurence en man nemen groot besluit: ‘Het was mijn grootste droom’
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Lees alle artikelen over Duncan Laurence