100%NL Magazine Davina Michelle
Zie ook:
Delen

Wow! Wordt dit de nieuwe hit van Davina Michelle?

In 2017 startte Davina Michelle haar eigen YouTube-kanaal, waarop ze wekelijks een cover van een nummer plaatst. Met haar cover 'What About Us' van Pink ging ze viral en in 2018 was ze te zien in het programma de Beste Zangers. Tijdens dat programma zong ze een cover van Glen Faria's 'Duurt te Lang' en is ze inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

Iedere week deelt Davina Michelle een nieuwe cover van een Engelstalig nummer op haar YouTube-kanaal en blijft ze iedereen verbazen met haar prachtige stem. Met ruim 587.000 abonnees op haar kanaal is en blijft ze razend populair en ze kan dan ook op veel lovende reacties van haar fans rekenen.

Afgelopen week heeft ze een nummer uit de film ‘A Star is Born’ gezongen. ‘Always Remember Us This Way’ wordt oorspronkelijk gezongen door Lady Gaga, maar Davina’s versie is zeker net zo mooi! Haar video is inmiddels meer dan 135.000 keer bekeken en bezorgt vele mensen kippenvel!

Filmpje

Ben je ook zo benieuwd naar Davina’s versie van ‘Always Remember Us This Way’? Check dan hieronder de video en laat je verbazen!

Bron: RTL Nieuws

Delen

Meer over Davina Michelle

WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers “Het spijt me”
Lees alle artikelen over Davina Michelle