100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Zie ook:
Delen

WVL-Amy Rose in tranen “Ik ben zo bang”

Amy Rose van Winter Vol Liefde deelt een video in tranen in de Zwitserse bergen.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen al avonden voor thuisblijft en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er alweer bijna op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Saul en Amy Rose

Vanaf het eerste moment zagen de kijkers dat het goed zat tussen Saul en Amy Rose. Saul twijfelde nog of hij verder moest gaan met zijn ex, Raffaella, maar hij bleek toch zijn hart te hebben verloren aan de 20-jarige Amy Rose. De twee zijn smoorverliefd en er wordt zelfs gezegd dat zij verloofd én in verwachting zijn.

In tranen

Amy Rose heeft haar koffers gepakt en woont inmiddels alweer een tijdje samen met Saul in Zwitserland. Hoewel ze het hier hartstikke naar haar zin heeft, blijkt er toch één ding te zijn waar ze het moeilijk mee heeft. Als ze afgelopen weekend een hiketocht door de Zwitserse bergen maakt, staat ze doodsangsten uit. Aan het begin lijkt alles goed te gaan, niet veel later is de sfeer compleet omgeslagen: Amy Rose is compleet overstuur en heeft zelfs persoonlijke begeleiding nodig om de tocht te kunnen afmaken. ‘POV: je komt er achter dat je enorme hoogtevrees hebt, maar je woont in Zwitserland’, schrijft ze bij de video. ‘Zo bang!’ Je ziet de video hier.

@amyrosedebruijn

Meidennn wat VERSCHRIKKELIJK 🥲#hoogtevrees #tijdvoorwijn #help #huilen

♬ Dino Song – Mr. Popolo

 

 

Bron: RTL. Beeld: TikTok. Header beeld: Instagram.

Delen