100%NL Magazine Anouk

YES! Anouk mag ja-woord geven tijdens haar concert op Malieveld

Anouk mag tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag trouwen met haar verloofde Dominique. De gemeente Den Haag heeft haar toestemming gegeven.

Dominique

Het is alweer een aantal jaar geleden dat zangeres Anouk de liefde vond bij Dominique Schemmekes. Samen hebben ze een dochter Jelizah. En hoe leuk: de schattige Jelizah heeft nu al net zoveel talent als haar muzikale moeder! Een tijdje geleden deelde Anouk een hartverwarmende video waarop Anouk en Jelizah samen de sterren van de hemel zingen. Te lief!

Gezin met Anouk

Uit eerdere relaties kreeg Anouk nog vijf kinderen. Anouk is dus de trotse moeder van zes kinderen! Haar oudste drie kinderen kreeg ze met haar ex Remon Stotijn. Haar vierde kind, zoon Jesiah, kreeg ze met rapper Unorthadox. Vervolgens kreeg ze met haar ex Seraino zoon Sion.

Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Trouwen

Tijdens de talkshow bij Jinek in april liet Anouk weten dat tijdens haar concert graag zou willen trouwen met haar verloofde Dominique. De gemeente Den Haag heeft de zangeres inmiddels toestemming  gegeven om tijdens haar optreden op het Malieveld in Den Haag op 11 juni te trouwen met Dominique.

‘In vol ornaat’

Tijdens de uitzending bij Jinek vroeg de zangeres aan presentatrice Eva Jinek of ze naar het concert zou komen en benadrukte of ze dan wel in haar feestelijke outfit wilde komen: ‘Want waarschijnlijk ga ik ook trouwen die avond, dus ik zou het wel leuk vinden als je in vol ornaat zou komen.’

‘Grote bruiloft’

Volgens Anouk wil haar verloofde een zo groot mogelijke bruiloft: ‘En ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden.’

Anouk vroeg haar grote liefde Dominique al in 2020 ten huwelijk, maar heeft de bruiloft vanwege de pandemie helaas telkens uit moeten stellen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Dominique Schemmekes.