100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

YES: Nick, Simon en Kees komen met geweldig nieuws

Na de 2 documentaires over Simon & Garfunkel en Abba, is het nu tijd om in het leven van The Beatles te duiken. Dat belooft alvast veel goeds!

Homeward bound & Take a chance on me

Nick, Simon en Kees hebben al twee grote successen op hun naam staan als het om een documentairereeks over wereldberoemde artiesten gaat. In 2020 reisden de vrienden af naar New York, om daar in het archief van Simon & Garfunkel te duiken. Voor dit programma werden zij zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Dit was zo’n succes en viel zo goed in de smaak bij de kijkers, dat de vrienden in 2021 naar Zweden zijn afgereisd. Hier zijn zij in de huid van ABBA gekropen en hebben zij weer een prachtige documentaire weten te maken.

Beatles

Bij Simon & Garfunkel en The Beatles kon het natuurlijk niet blijven. Kees Tol deelt nu het heuglijke nieuws dat het Volendamse trio met een nieuwe documentaire komt. ‘YEAHHHH!!!! We komen volgend jaar met een nieuwe docu op tv! Dit keer duiken we in het verhaal van: THE BEATLES!! Zo veel zin in!’, schrijft een enthousiaste Kees onder een foto op Instagram. Verdere informatie volgt nog, laat Kees weten. Wij kunnen niet wachten om Nick, Simon en Kees vol enthousiasme te zien in deze docu. Naast prachtige beelden, nieuwe informatie en bijzonder mooie muziek, zal deze documentairereeks weer veel humor bevatten, zoals altijd.

Enthousiaste volgers

Niet alleen voor Nick, Simon en Kees is het geweldig om deze docu te maken, ook voor hun fans en volgers komt dit nieuws als een cadeautje. ‘Wat een leuk berichtje, ik kijk er naar uit!’, ‘Oh wauw kijk er nu al naar uit!!!! Die chemie van jullie drietjes maakt het zo speciaal’ en ‘Zooooo gaaf!!! Kan niet wachten’, zijn wat blije reacties onder de foto. En daar zijn wij het alleen maar mee eens.

https://www.instagram.com/p/Ckh5oxVrSir/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Nick en Simon

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
Lees alle artikelen over Nick en Simon

Meer over Kees Tol

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Kees Tol over nieuwe liefde: 'Misschien zit 'ie hier wel ergens...'
Kees Tol over nieuwe liefde: ‘Misschien zit ‘ie hier wel ergens…’
Lees alle artikelen over Kees Tol