100%NL Magazine Yolanthe

Yolanthe poseert voor de camera in glitterende groene lingerie

Voor een fotoshoot hees Yolanthe Cabau zichzelf in een glitterend, groen setje lingerie.

Yolanthe

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Moeder en zoon hebben een ontzettende hechte band samen en brengen daarom zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Als Yolanthe opnames heeft in het buitenland neemt ze Xess zoveel mogelijk mee, wanneer dat kan.

Een paar maanden geleden was Yolanthe voor werk in Egypte en dus moest ze haar zoon een tijdje missen. Op Instagram deelde Yolanthe toen liefdevolle beelden dat ze Xess weer in haar armen sloot. Té lief!

Groene lingerie

Vorige week was Yolanthe een paar dagen op haar o zo geliefde eiland Ibiza. Hier genoot ze samen met Xess en familie en vrienden van quality time in haar prachtige villa.

Maar er werd ook gewerkt! Op Instagram deelt Yolanthe namelijk een aantal foto’s en video’s van zichzelf terwijl ze staat te poseren voor de camera.

Voor de shoot haalde Yolanthe alles uit de kast en liet ze zich weer van haar beste kant zien. En eerlijk: alle kanten van Yolanthe zijn fantastisch. In een glitterend, groen lingeriesetje haalde Yolanthe het model in zichzelf naar boven.

De volgers van Yolanthe vinden Yolanthe er weer waanzinnig uit zien. Ze reageren massaal onder de post en plaatsen allemaal vlammetjes.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe