ZIE HIER: de 12 prachtige finalisten van Miss Nederland 2018!
Delen

ZIE HIER: de 12 prachtige finalisten van Miss Nederland 2018!

Maandag 9 juli is het weer zover: de finale van Miss Nederland 2018! De twaalf schoonheden die zich finalisten mogen noemen gaan tijdens een spannende show laten zien wat hun talenten zijn. Een van hen zal die avond worden gekroond tot Miss Nederland 2018.

De finaleshow zal een avond vol entertainment worden met diverse optredens zoals een optreden uit de Lion King, Tommie Christiaan, eliZe en nog vele anderen. Bovendien zal er een optreden zijn uit de Lion King! De jury zal bestaan uit topfotograaf William Rutten, Albert Verlinde en voormalig Miss Nederland Zoey Ivory. Kortom, een hele gezellige maar ook spannende avond waarbij de finalisten alles uit de kast halen om het kroontje te bemachtigen.

Lijkt het jou ook superleuk om hierbij te zijn? Ga dan snel naar onze Facebook, doe vanaf a.s. zaterdag 23 juni mee met de winactie en maak kans op 2 kaartjes voor de finaleshow maandag 9 juli! Kun je hier niet op wachten? Koop dan hierzelf je kaartje en beleef een avond vol gezelligheid in het AFAS Circustheater in Scheveningen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah huidcoach.

Delen