ZIEN: Annemarie Keizer geeft update 'Het begin is er'
Zie ook:
Delen

ZIEN: Annemarie Keizer geeft update ‘Het begin is er’

Vorige week vertelde Annemarie dat de kleine 's nachts non-stop aan het huilen is. Toch lijkt er een kleine verbetering in te komen!

De wanhoop nabij

Annemarie en Simon Keizer zitten in een moeilijk pakket. Zo deelde ze eerder dat hun lieve kleine mannetje Joa maar niet in slaap valt. Niets hielp vertelde Annemarie aan haar volgers op Instagram. ‘Daar is de avond weer, en de inmiddels zo gevreesde nacht. Al wekenlang ben jij ’s nachts wakker lieve Joa. Ontelbaar veel uren heb ik al lopen wiegen met jou, om je te troosten en in slaap te helpen. Ons lieve kleine mannetje. Wat is er toch met jou? Kon je het papa en mama maar vertellen. We willen je zo graag helpen.’

Update verbetering

Toch lijkt er verbetering in te zitten. Annemarie geeft haar volgers een update. ‘Sinds een paar dagen lijkt de rust enigszins wedergekeerd. Joa krijgt medicijnen tegen verborgen reflux. De symptomen lijken toch die kant op te wijzen. Hij is nu van elk kwartier wakker ‘s nachts naar 3 uur achter elkaar slapen gegaan! We hopen zo dat ons lieve baby’tje zich weer helemaal lekker gaat voelen! Het begin is er!!’. Ook haar volgers zijn blij dat er een kleine verbetering in zit. Zo zegt er iemand: ‘Wat ben ik blij voor jullie dat Joa zich geleidelijk aan weer beter gaat voelen.’, iemand anders zegt weer: ‘Fijn dat het probleem is ontdekt. Hopen dat de kleine en ook jullie je nachtrust krijgen’.

https://www.instagram.com/p/CfE8SJ1rhk7/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer