100%NL Magazine ANP/Yvon Jaspers

ZIEN: Binnenkijken in geweldige boerderij van Yvon Jaspers

Na vele seizoenen Boer Zoekt vrouw en een paar seizoenen Onze boerderij, is Yvon Jaspers haar eigen boerderij begonnen!

Yvon Jaspers

Yvon kan zich natuurlijk goed in het boerenleven verplaatsen, want ze heeft sinds kort haar eigen boerderij opgestart! Enkele van de boeren die ze de afgelopen jaren heeft begeleid voor Boer zoekt Vrouw zullen haar helpen. ” De een heeft verstand van akkerbouw, de ander van kippen en weer een ander van varkens”, vertelt Jaspers. “Ze zullen mij helpen met bouwen van stalletjes, adviseren over hoe we het beste de grond kunnen bewerken, welke dieren ik moet gaan houden en wat de grote valkuilen zijn.”

Boerderij

De presentatrice trakteert haar volgers geregeld op leuke kiekjes en video’s vanaf de boerderij. Zo is haar Jersey koe Suus onlangs bevallen van een schattig stiertje. “Na stiertje Guus en Koekalf Truus nog een derde…” schreef Yvon destijds bij een leuke foto op Instagram. Benieuwd naar de woning van Yvon Jaspers, hier vindt u meer informatie.

Dit is het gezin van Yvon Jaspers

Naast haar drukke leven als presentatrie en sinds kort dus ook boerin, heeft deze bezige bij een prachtig gezin. Zo is Yvon al jaren gelukkig getrouwd met Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kids: een zoon Tijl (14) en een dochter Keesje (16). Daarnaast is het gezin eigenaar van twee té schattige labradoodles.

 

Bron en Beeld: ANP Foto, Instagram Yvon Jaspers