100%NL Magazine Jan Dulles Caroline

ZIEN: Caroline Mol deelt een tropische throwback foto met Jan Dulles

Vandaag deelde Caroline Mol een bijzondere foto uit de oude doos!

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Throwback foto

Vandaag verraste Caroline Mol haar volgers met een leuke foto uit de oude doos. Wat een prachtig kiekje! Bij de foto zet Caroline het volgende:

Vakantiefoto uit 2016. We hadden eerst oud-en-nieuw gevierd op Curaçao en gingen daarna naar de Dominicaanse Republiek. Jan wilde daar graag eens kijken omdat ze met de 3JS ooit een lied hadden geschreven over dit land met z’n spierwitte stranden en palmbomen. ‘Manos de Dios’ heet het liedje en deze muziekstijl die ze daar hebben heet ‘Bachata’. De handen van God’ hebben hier vele wonderen verricht. Zo gaat het Spaanstalige refrein. Het land is zó mooi dat God bijna kapsones krijgt als ‘ie terug kijkt naar zijn creatie. Als ik zelf terug kijk naar deze foto denk ik alleen: ‘Krijg ik ooit dat lichaam weer terug?

Bron en Beeld: Caroline Mol