100%NL Magazine Frans Duijts
Zie ook:
Delen

ZIEN: Frans Duijts deelt schokkende toen & nu foto

Als er iemand een grote transformatie heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren, is het Frans Duijts wel. Wat een verschil laat hij zien zeg.

Gezin

Frans Duijts kennen we allemaal als de Nederlandse zanger van liedjes als ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’ en ‘Lieveling’. Samen met zijn vrouw Marloes, waarmee hij inmiddels 18 jaar getrouwd is, heeft hij 3 kinderen. Met elkaar genieten zij van de mooie momenten in het leven en de leuke dingen die zij samen doen. Denk bijvoorbeeld aan de zomervakantie in Kroatië afgelopen weken. Ook is Frans de afgelopen jaren anders in het leven gaan staan, want hij is enorm veel kilo’s kwijtgeraakt.

Afvalrace

Nadat Frans wat aan het kwakkelen was met zijn gezondheid, heeft hij in 2019 besloten het roer om te gooien. Na meerdere mislukte afvalpogingen, heeft hij besloten een gastric sleeve te laten zetten. Hij viel hierdoor in korte tijd zo’n 39 kilo af en nog steeds is hij bezig met fit worden. Frans plaatst zo nu en dan wat foto’s of filmpjes van zichzelf, waarop te zien is dat hij er nu echt onwijs goed uitziet. Gisteren plaatste hij een foto van zijn nieuwe rijbewijspas en zijn oude. Naast het verschil van data, is het grootste verschil de twee pasfoto’s. ‘Jaa ik kan weer even vooruit! En wat een verschil van pasfoto’, schrijft Frans. Echt een super knappe prestatie van de zanger.

https://www.instagram.com/p/Ch4cM2rsPOk/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Frans Duijts

Delen

Meer over Frans Duijts

WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: 'Spannend, maar heel veel zin in'
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: ‘Spannend, maar heel veel zin in’
Frans Duijts onthult: 'We stonden op het punt om uit elkaar te gaan'
Frans Duijts onthult: ‘We stonden op het punt om uit elkaar te gaan’
Lees alle artikelen over Frans Duijts