ZIEN: Freek Rikkerink loopt de Marathon van Rotterdam!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Freek Rikkerink loopt de Marathon van Rotterdam!

Gisteren liep Freek Rikkerink, bekend van Suzan en Freek, de Marathon van Rotterdam. Hij finishte in iets meer dan drie uur. Natuurijk was Suzan daar ook om hem aan te moedigen!

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Suzan en Freek keken ontzettend uit naar de shows, nu alle maatregelen rondom het coronavirus er niet meer zijn. Helaas kwam het het duo onlangs met slecht nieuws  naar buiten voor alle fans.

Marathon Rotterdam

Gisteren werd de Marathon van Rotterdam gehouden. Freek liep mee en finishte in iets meer dan drie uur. Een prestatie! Op Instagram schrijft Freek ‘Helemaal doormidden, maar wat een ervaring: m’n eerste keer marathon gefinisht in 03:03:25 in Rotterdam. Vanaf 38 km gesloopt door de man met de hamer maar door Suus, m’n familie & vrienden en het publiek over de finish geschreeuwd.’

Lof

De zanger oogst veel lof voor deze bijzondere prestatie. Op Instagram stromen de felicitaties en opmerkingen binnen. Zo schrijft iemand ‘Wat een snelheid!! Echt ongekend’. Weer iemand anders schrijft ‘Jij bent niet normaaal! Wat een toptijd zeg! Super knap!!!’

https://www.instagram.com/p/CcLA9hSMXJr/?utm_source=ig_web_copy_link

Prachtige woning

In een prachtige vrijstaande woning woont het populaire duo Suzan en Freek!

Het gelukkige stel kocht vorig jaar hun droomhuis. De woning inclusief bijgebouw stond te koop voor € 950.000. Maar daar staat wel een woonoppervlakte van 146 vierkante meter tegenover! Wat een pareltje zeg.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek