Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Leroy Molkenboer deelt zoete foto van dochtertje

Het dochtertje van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer is bijna een maand oud. Via Instagram worden de leukste kiekjes van het meisje gedeeld en ook deze is te lief om te zien!

Maxime Meiland en haar vriend Leroy werden op 14 september trotse ouders van dochtertje Vivé. Het kersverse gezin geniet met volle teugen van hun kleintje en delen de liefste foto’s en video’s.

Zo plaatste Leroy vanmorgen deze zoete foto met dochtertje Vivé. “Morning,” schrijft hij bij de foto. De twee liggen samen in bed, wakker te worden op de vroege woensdagochtend.

Verhuizen

Maxime en Leroy kochten begin dit jaar een woning in Noordwijk. Het paleisje is van alle luxe voorzien. Dochtertje Claire had zelfs een eigen badkamer en wc grenzend aan de slaapkamer. Maxime deelde in mei een home tour en was enthousiast over het huis, maar toch kwam ze tot de ontdekking dat er ruimte te kort is. Bij Jinek vertelde ze gisteravond het volgende: “En dan kom je in zo’n huis en denk je: oh meid, wat mooi die spots, en wat goed, alles lekker strak en die kranen helemaal goud. Maar ja, je denkt nooit: waar laat ik m’n stofzuiger of m’n wasrek? En daar kwamen we op een gegeven moment wel achter, van ja, het is toch iets te klein.”

Het stel schijnt ook al een nieuw huis gevonden. Zo zouden ze een herenhuis gekocht hebben voor 1.250.000 euro met een woonoppervlakte van 226 vierkante meter. De woning heeft zeven kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers en heeft zelfs een bar. 

Bron: Instagram en Bekende Buren. Beeld: Instagram Maxime Meiland en Leroy Molkenboer.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland