100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan
Delen

ZIEN: Maan en geliefde Karel komen met mooi nieuws!

De prille relatie van zangeres Maan de Steenwinkel en Goldband-zanger Karel Gerlach gaat vanaf vandaag verder dan de privésfeer alleen...

Liefde

Na de relatie met Tony Junior heeft Maan geen nieuwe liefde meer gevonden, tot een korte tijd geleden. Maan is momenteel namelijk hartstikke gelukkig met de zanger van Goldband, Karel Gerlach. Aan RTL Boulevard vertelt Maan met een glimlach van oor tot oor over haar nieuwe liefde. ‘We zijn heel blij. Het is heel leuk. Het gaat heel goed om werk en privé samen te combineren’, zegt zij stralend. Tijdens het optreden van Goldband op Lowlands kwam Maan als verrassing het podium op en zong zij een stukje mee. De twee lijken het super fijn te hebben met elkaar. Mooi om Maan zo blij te zien.

Volgende stap

Sinds een paar maanden is het dus aan tussen Maan en Karel. Ze gingen samen met een paar vrienden vorige week op vakantie naar Curaçao. De romance tussen de twee muzikanten lijkt helemaal goed te gaan, zo goed dat ze samen een nieuwe single over hun liefde uit gaan brengen! Het lied Stiekem gaat over een geheime spanning tussen twee mensen en het verlangen naar elkaar. “Stiekem is een van mijn favorieten’’, zegt de zangeres in een persbericht. “Ik denk dat dit een hele mooie mix is van onze sound. Een samenwerking met Goldband stond hoog op mijn lijstje en ik kan dan ook niet wachten om samen de festivals plat te spelen met dit nummer.” Ze gaan de single om 17.30 uur uitbrengen, wij zijn zeer benieuwd!

https://www.instagram.com/p/Ckdnr9UjF38/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Ckdnskgo97N/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: AD. Beeld: Instagram Goldband en maan.de.st

Delen

Meer over Maan

GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
Lees alle artikelen over Maan