100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan

ZIEN: Maan en geliefde Karel komen met mooi nieuws!

De prille relatie van zangeres Maan de Steenwinkel en Goldband-zanger Karel Gerlach gaat vanaf vandaag verder dan de privésfeer alleen...

Liefde

Na de relatie met Tony Junior heeft Maan geen nieuwe liefde meer gevonden, tot een korte tijd geleden. Maan is momenteel namelijk hartstikke gelukkig met de zanger van Goldband, Karel Gerlach. Aan RTL Boulevard vertelt Maan met een glimlach van oor tot oor over haar nieuwe liefde. ‘We zijn heel blij. Het is heel leuk. Het gaat heel goed om werk en privé samen te combineren’, zegt zij stralend. Tijdens het optreden van Goldband op Lowlands kwam Maan als verrassing het podium op en zong zij een stukje mee. De twee lijken het super fijn te hebben met elkaar. Mooi om Maan zo blij te zien.

Volgende stap

Sinds een paar maanden is het dus aan tussen Maan en Karel. Ze gingen samen met een paar vrienden vorige week op vakantie naar Curaçao. De romance tussen de twee muzikanten lijkt helemaal goed te gaan, zo goed dat ze samen een nieuwe single over hun liefde uit gaan brengen! Het lied Stiekem gaat over een geheime spanning tussen twee mensen en het verlangen naar elkaar. “Stiekem is een van mijn favorieten’’, zegt de zangeres in een persbericht. “Ik denk dat dit een hele mooie mix is van onze sound. Een samenwerking met Goldband stond hoog op mijn lijstje en ik kan dan ook niet wachten om samen de festivals plat te spelen met dit nummer.” Ze gaan de single om 17.30 uur uitbrengen, wij zijn zeer benieuwd!

Bron: AD. Beeld: Instagram Goldband en maan.de.st