100%NL Magazine Guus Meeuwis

ZIEN: Manon Meeuwis deelt nooit eerder vertoonde trouwfoto

Guus en Manon gaven elkaar deze zomer het jawoord. Manon droeg de achternaam Meeuwis dus al een tijdje, maar nu maakt zij dit ook officieel op Instagram.

Manon en Guus

Zanger Guus Meeuwis is alweer een aantal jaar dolgelukkig met zijn grote liefde Manon Meijers. In 2019 ging Guus al op zijn knieën, maar vanwege de coronacrisis en alle maatregelen die daarbij kwamen kijken, is het huwelijk een paar jaar uitgesteld. Afgelopen zomer was het eindelijk zover. In het zonnige Portugal gaven Guus en Manon elkaar het jawoord. De bruiloft was sprookjesachtig, Guus en Manon zagen eruit om door een ringetje te halen en het geluk spatte er vanaf. Om het nog maar niet over de bijzondere foto’s van die dag te hebben..

Achternaam

Manon droeg de achternaam Meeuwis nu dus al een paar maanden, maar vandaag maakt zij dit ook officieel op Instagram. Zij veranderde haar naam vanochtend in Manon.Meeuwis, in plaats van Manon.Meijers. Omdat Manon’s kont centraal staat in deze foto, pakt zij de gelegenheid om er een grapje van te maken. ‘Insta official at last: Meet Mr. & Mrs. Meeuwbips’, schrijft Manon onder de prachtige foto, die is genomen tijdens de bruiloft. Volgers reageren grappig onder de foto. Zo reageert Chantal Janzen: ‘Goeie kontent’ en schrijft Ard Gelinck: ‘The story kontinues….’. Fijn om te zien dat het stel zo gelukkig is en zo’n mooie tijd heeft met elkaar. Met de humor tussen het stel zit het in ieder geval wel goed. 

Bron en Beeld: Instagram Manon Meeuwis.