ZIEN: Miljuschka schittert in strakke jurk tijdens het Televizier-Ring Gala
Zie ook:
Delen

ZIEN: Miljuschka schittert in strakke jurk tijdens het Televizier-Ring Gala

Niet alleen de genomineerde voor het Televizier-Ring Gala straalden tijdens deze speciale avond. Miljuschka en Philip zagen er samen beeldig uit.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Zij begon haar carrière als model en ging vervolgens verder als presentatrice bij TMF. Nadat zij daarmee stopte, is zij begonnen met haar eigen foodblog. Al jaren is zij te zien op tv en op social media. Miljuschka maakt de beste en lekkerste gerechten voor haar volgers en verbaasd iedereen steeds weer met haar spectaculaire kookboeken en magazines. Een glansrijke carrière, waar zij nog lang niet klaar mee is.

Strak in pak

Gisteravond was het 57ste Gouden Televizier-Ring Gala en daarbij werden verschillende grote prijzen uitgereikt. Naast de genomineerde sterren, waren ook veel andere BN’ers aanwezig deze avond. Ook Miljuschka en haar partner Philip kwamen ook voorbij en wat zagen zij er stralend uit samen. De Nederlandse food-expert droeg een strakke, zwarte jurk met mouwen van bloemen. Miljuschka heeft duidelijk de balans tussen al dat lekkere eten en het in shape blijven gevonden, want wat ziet zij er beeldig uit in deze lange jurk. Miljuschka’s volgers reageerde ook vol liefde op haar reeks foto’s. ‘Super maar dan ook echt een super knappe vrouw met een heerlijk karakter’ en ‘WoW wat een pracht en kracht vrouw’, schrijven zij en daar hebben zij gelijk in. Knap stel zijn Miljuschka en Philip samen..

https://www.instagram.com/p/CjYkB6YMiuE/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
Miljuschka Witzenhausen: 'Het is echt zo. Ik heb het over m'n derde kindje'
Miljuschka Witzenhausen: ‘Het is echt zo. Ik heb het over m’n derde kindje’
Lees alle artikelen over Miljuschka