ZIEN: Miljuschka verbluft volgers met badpakfoto
Zie ook:
Delen

ZIEN: Miljuschka verbluft volgers met badpakfoto

Ondanks het vele lekkere eten dat zij kookt en de geweldige taarten die zij bakt, ziet Miljuschka er nog steeds ontzettend goed uit in badpak.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Van al die heerlijke recepten en iets te vette taarten val je namelijk geen extra kilo’s af. Toch heeft Miljuschka de juiste balans gevonden en ziet zij er nog onwijs goed uit. Op Instagram deelt zij wat foto’s.

Badpakfoto

Als iemand zich niet schaamt voor wat extra kilo’s, is het Miljuschka wel. Op Instagram plaatst zij zo nu en dan wat ontblote foto’s van zichzelf, waar zij duidelijk maakt dat het niet erg is om iets voller te zijn. Toch heeft zij de juiste weg gevonden om tussen al het lekkere eten door ook in vorm te blijven. Op de badpakfoto’s die Miljuschka nu deelt, lijkt het alsof zij er steeds beter uit gaat zien. Toch is Miljuschka blij dat de herfstdagen er weer aankomen. ‘Het einde van de zomer is in zicht. Ik kijk nu al uit naar de appeltaarten, stoofpotten en paddenstoelen’, schrijft zij onder de prachtige foto’s.

Reacties

Miljuschka’s volgers reageren massaal op de foto’s. Naast dat sommige ook zin hebben in alle winterrecepten, reageert de meerderheid op haar uiterlijk. ‘Mooie vrouw op deze mooie foto’s’, ‘Wow !!! Echt !!! Wat een mooie foto’s’ en ‘Wow wat een mooie foto van jouw Miljuschka. Ik kijk zeker nu al naar uit wat jij ons gaat voorschotelen. Vooral de stoofpotten. Mmmmmm’, schrijven wat volgers onder de foto. Wij geven hun gelijk, want wat ziet Miljuschka er goed uit.

https://www.instagram.com/p/CiXXdIJsMQP/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
Miljuschka Witzenhausen: 'Het is echt zo. Ik heb het over m'n derde kindje'
Miljuschka Witzenhausen: ‘Het is echt zo. Ik heb het over m’n derde kindje’
Lees alle artikelen over Miljuschka