Miljuschka emotioneel over ouder wordende kinderen en drukke carrière
Zie ook:
Delen

Miljuschka emotioneel over ouder wordende kinderen en drukke carrière

Het gezin van Miljuschka staat boven alles, maar door onder andere een succesvolle carrière en het ouder worden van de kinderen, beseft zij nu dat zij nog meer tijd met hun wil doorbrengen.

Succesvolle carrière

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als de succesvolle presentatrice en tv-kok. Bijna dagelijks is zij op televisie te zien, haar recepten kom je overal tegen en de hoeveelheid kookmagazines zijn ook niet meer bij te houden. Hoewel zij het daar allemaal onwijs druk mee heeft, probeert zij toch genoeg tijd vrij te maken voor haar grootste trots: haar gezin. Onder een Instagramfoto met haar zoon, schrijft Miljuschka emotioneel over de afgelopen jaren die zo snel voorbij zijn gegaan en het feit dat zij nu juist nog meer meer tijd met haar kinderen wil doorbrengen.

Besef

Miljuschka’s carrière gaat als een speer, maar dat betekent niet dat de leeftijd van haar twee kinderen stil blijft staan. Dit beseft zij nu maar al te goed. ‘Mijn zoon is nu 12. Een besef moment. Deze vakantie besefte ik opeens dat als ik geluk heb nog 6 zomers met hem heb. Dat hij langzaam een man word. Het nest ooit gaat verlaten. De laatste weken keek ik naar hem. Mijn kind. Die steeds minder kind is. Groeit naar een jongeman.’, schrijft zij onder haar foto. Doordat Miljuschka’s kinderen werden geboren, zij tegelijkertijd succesvol werd als tv-kok en eigenlijk alles in één keer op haar pad kwam, ziet zij nu pas hoe snel die tijd voorbij is gegaan. ‘Ik miste de tijd die voorbij is gegaan in een spitsuur van leven waar de balans vaak moeilijk te vinden is. Het is een gek iets. Wanneer je kinderen krijgt dan ben je vaak ook carrière aan het maken. Probeer je de liefdesrelatie met je partner te onderhouden, sociale contacten te bestuiven. Alles lijkt wel tegelijk te komen. Naast het dagelijkse bestieren van het huishouden.’

Schuldgevoel

Ook al brengt Miljuschka dagelijks al flink wat tijd door met haar kinderen, toch probeert zij vanaf nu nog meer leuke dingen met hun te gaan doen en dit goed te beseffen. ‘Deze weemoed en ook schuldgevoel (laten we eerlijk zijn) ga ik om proberen te zetten naar structuur van planningen die minimaal 1 middag totaal om hem draait. Natuurlijk de weekenden, het gezamenlijk ontbijten en eten. Ik ga ermee aan de slag’. Meer leuke momenten maken met je kinderen kan natuurlijk nooit geen kwaad.

https://www.instagram.com/p/ChVT2kMsRJb/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
Miljuschka Witzenhausen: 'Het is echt zo. Ik heb het over m'n derde kindje'
Miljuschka Witzenhausen: ‘Het is echt zo. Ik heb het over m’n derde kindje’
Lees alle artikelen over Miljuschka