ZIEN: Na lange tijd is Marco Borsato weer gespot!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Na lange tijd is Marco Borsato weer gespot!

Na lange tijd niks van hem gehoord of gezien te hebben, bijkt dat afgelopen vrijdagochtend Marco Borsato voor het eerst weer is gespot op een terras in Alkmaar. Zo meldt weekblad Privé.

Wervelwind

Het gezin van Marco en Leontine Borsato zitten de afgelopen jaren in een wervelwind van emoties. In februari 2020 kwamen Marco en Leontine naar buiten met het bericht dat zij na 23 jaar uit elkaar zouden gaan. Een lange tijd van radiostilte voor Marco Borsato volgde. Tot het jaar 2021, toen besloot Marco om alles op alles te zetten om ‘zijn’ Leontine voor zich terug te winnen. En met geluk: want in de zomer van 2021 kwam het nieuws naar buiten dat Marco en Leontine weer aan het daten waren. Het meeste leek weer koek en ei en Marco was door het dolle heen dat hij opnieuw een kans kreeg van Leontine. Totdat de verschrikkelijke berichtgeving uitkwam rondom de seksueel overschrijdende situaties rondom The Voice. Ook de naam van Marco Borsato werd genoemd en er werd ook aangifte tegen de zanger en coach gedaan.

Marco Borsato

Marco Borsato leek de afgelopen weken van de aardbodem te zijn verdwenen en dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de beschuldigingen en aanklachten aan zijn adres. Toch is de zanger afgelopen vrijdagochtend gespot in Alkmaar. Privé had het volgende over hem te zeggen: “Erg op zijn gemak lijkt hij niet. Hij ziet er afgemat uit en heeft geen oog voor zijn omgeving; hij is druk met zijn telefoon”.

Bron en Beeld: weekblad Privé, Shownieuws

Delen

Meer over Marco Borsato

Advocaat Marco Borsato laat zich uit over gezondheid van de zanger: 'Gaat niet goed'
Advocaat Marco Borsato laat zich uit over gezondheid van de zanger: ‘Gaat niet goed’
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto “Just the 5 of us”
Lees alle artikelen over Marco Borsato