100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nienke Plas maakt zwangerschap bekend met hilarische video

Babynieuws! Nienke Plas maakt via haar Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar derde kindje!

Liefde

Nienke is al jaren heel erg gelukkig met Resley. Het is alweer een paar jaar geleden dat Nienke op spectaculaire wijze ten huwelijk werd gevraagd in Dubai. Inmiddels zijn Resley en Nienke getrouwd. Het feest en de daarbij behorende jurk laat nog even op zich wachten. Destijds lieten de tortelduifjes weten dat de ‘echte’ dag verzet zou worden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus.

Gezin

Samen hebben Resley en Nienke twee schatten van kinderen: de zoontjes Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Novi-Jaxx werd vorig jaar juni geboren en was gelijk al een schatje om te zien. Het vrolijke ventje heeft wangen om in te bijten en tovert een glimlach op ieders gezicht. Wát een schatje! Trotse moeder Nienke deelt dan ook regelmatig de liefste foto’s van haar gezin.

Gezinsuitbreiding

Opnieuw gezinsuitbreiding! Het stel is namelijk in verwachting van een derde kindje. Op Instagram wordt het mooie nieuws bekend gemaakt door een video waarin Nienke heel enthousiast aan het dansen is. Aan het eind van de video laat ze ineens haar prachtige babybuik zien “Number 3 on its way“, schrijft Nienke bij de geweldige video. De positieve reacties stromen binnen.

Benieuwd naar de video? Deze zie je hier. 

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas