ZIEN: Quinty en Loretta emotioneel over einde Koffietijd
Delen

ZIEN: Quinty en Loretta emotioneel over einde Koffietijd

Er komt in 2023 een einde aan het programma Koffietijd. Dit heftige nieuws maken de programmamakers dinsdagmiddag bekend...

Teleurstellende kijkcijfers

Daan Peters van de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij stelt dat het einde van koffietijd onder andere te maken heeft met teleurstellende kijkcijfers. “Met het aflopen van het contract volgend jaar is dit het moment om een keuze over de voortgang te maken. Het programma bereikt helaas niet meer voldoende kijkers. Wij kijken samen met RTL en Talpa Entertainment Productions met plezier en trots naar deze samenwerking en gaan ook de komende maanden de kijkers op een gezellige manier de dag laten beginnen met Quinty, Loretta, Pernille, Patrick en Vivian.”

Loretta Schrijver

‘We kunnen nog zeven maanden hele leuke uitzendingen maken en dat zijn er best nog een heleboel als je er vijf per week maakt’, zei Loretta dinsdag in de middagshow van Frank Dane op Radio 538. Loretta begrijpt het besluit, maar vindt het desondanks erg jammer. “Ik vind het dood- en doodzonde. Het is even slikken en een groot gemis voor de makers, het team en vooral voor de kijkers.”

Quinty Trustfull

De presentatrice geniet nog van elke uitzending, dus de aankondiging van de stop kwam best hard aan. “Ik heb vanmiddag echt wel even een traantje gelaten”, vertelt Quinty. Toch kan ze kan het wel relativeren en wil ze vooral dankbaar zijn. Ze vindt zichzelf een “bofkont” dat ze er zo lang heeft mogen werken. “Het is gek, het is verdrietig en het is jammer. Maar we gaan er wat moois van maken.” Je ziet de reactie van Quinty hieronder.

 

 

Bron: Story, RTL Boulevard. Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen