100pmagazine_svennaomi

ZIEN: Sven Kramer en Naomi van As delen zomerse vakantieselfie

Sven Kramer en Naomi van As genieten momenteel van een heerlijke vakantie. Op Instagram post zij een liefdevol vakantiekiekje.

Gezin Sven Kramer en Naomi van As

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje: Kae Kramer. En binnenkort komt daar nog een kleintje bij, want Naomi is in verwachting van haar tweede kindje. Begin maart maakten Sven en Naomi het prachtige nieuws bekend op Instagram.

Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende Kae voorbij komen op de social media van Sven en Naomi. Zo zagen we al eerder dat Kae nu al een model in de dop is toen ze op hakken liepplakte ze ooit haar hele gezicht vol stickersgenoot ze met volle teugen van een ijsje én ging ze helemaal los in een regenpoel.

Vakantiekiekjes

Sven en Naomi hebben hun koffers gepakt en genieten momenteel van een welverdiende vakantie op een zonnig oord. Op Instagram post Naomi een zomers vakantiekiekje. Bij de foto schrijft Naomi ‘Drukke dag weer vandaag.’ De kokosnoot maakt het zomerse plaatje helemaal compleet!

Ook post Naomi twee prachtige foto’s. Één foto is gemaakt tijdens een vakantie in 2018, toen zij zwanger was van dochtertje Kae. De tweede foto is gemaakt tijdens hun huidige vakantie. Ook nu is Naomi weer zwanger, van een tweede kindje!

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As en Sven Kramer.