ZIEN: Vivian Slingerland in het huwelijksbootje gestapt
Zie ook:
Delen

ZIEN: Vivian Slingerland in het huwelijksbootje gestapt

Dolgelukkige Koffietijd-presentatrice Vivian Slingerland is in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Bob Rijnders.

Huwelijk

Via Instagram deelt Koffietijd-presentatrice Vivian Slingerland foto’s van haar huwelijk, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in een magische tuin. Niet alleen Vivian en haar man Bob stralen op de foto’s. Ook hun twee dochters Puck en Rebbel hadden een belangrijke taak. Zij waren namelijk de bruidsmeisjes op deze speciale dag.

Aanzoek

Vivian werd vorig jaar begin december op een hele romantische manier ten huwelijk gevraagd door Bob en haar antwoord was duidelijk ja. Dit aanzoek deed hij net na haar 50e verjaardag in een donkere tuin met kaarsen, rozenblaadjes en muziek. Romantischer kan bijna niet, toch?

BN’ers

Naast familie, waren er ook wat BN’er vrienden aanwezig op het huwelijk. Zo plaatste Quinty Trustfull wat sfeerfoto’s van de dag met daarbij: ‘Kijk mijn vriendin eens prachtig zijn op haar huwelijk’. Ook was Koffietijd-collega Patrick Martens aanwezig. ‘De liefde vieren in de breedste zin van het woord’, schrijft hij bij de foto’s. Je ziet de prachtige foto’s hieronder.

https://www.instagram.com/p/CfUuJ8iDOZA/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en Beeld: Instagram Vivian Slingerland

Delen

Meer over Vivian Slingerland

Leco deelt onherkenbare throwbackfoto met Vivian Slingerland
Leco deelt onherkenbare throwbackfoto met Vivian Slingerland
Lees alle artikelen over Vivian Slingerland