Leco deelt onherkenbare throwbackfoto met Vivian Slingerland
Zie ook:
Delen

Leco deelt onherkenbare throwbackfoto met Vivian Slingerland

Naast een onherkenbare Leco van Zadelhoff, is presentatrice Vivian Slingerland nog slechter te herkennen. Wat een geweldige foto is dit.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bijna dagelijks te zien op tv om over zijn werk als stylist en visagist te praten en om zijn kennis van het vak te delen. Ook werkt hij veel achter de schermen. Dit is meer om andere bn’ers op te maken en te stylen. De foto’s van zijn kunsten deelt hij dan ook graag met zijn volgers op Instagram. Zo nu en dan deelt Leco een foto uit de oude doos en daarop is duidelijk te zien dat hij veel is veranderd door de jaren heen.

Leco en Vivian

De foto die Leco nu deelt is flink wat jaren geleden genomen in het zonnige Bonaire. Naast het feit dat Leco bijna onherkenbaar is op de foto, zit presentatrice Vivian Slingerland voor hem en zij is al helemaal niet te herkennen. Leco maakt wat grapjes onder de foto en vraagt zich nog steeds af hoe hij er zo uit heeft kunnen zien. ‘TBT vanaf het zonnige Bonaire jaren geleden met de nog altijd wonderschone knappe Vivian Slingerland-Rijnders.… incl buzzhaircut geïnspireerd op george michael.. “gezellig” overhemd van Day… en wederom die vreselijke zonnebril..( ik moet met terugwerkende kracht op zoek naar de opticien die mij deze bril heeft aangesmeerd en vertelde hoe geweldig dit model met geel glas mij stond) en Vivian wat ben je een mooi voorbeeld van een ageless woman!’, schrijft hij. Wat een geweldige foto is dit en Leco heeft helemaal gelijk, want wat ziet Vivian er stralend uit op de foto. Wij zijn benieuwd hoelang het geleden is dat deze topfoto werd genomen.

Modellenwerk

Vivian Slingerland zullen de meeste herkennen als de presentatrice van Koffietijd of andere programma’s. Toch heeft zij ook een modellencarrière achter zich en dat is op de foto die Leco deelt, duidelijk te zien. Vanaf 1990 heeft Vivian modellenwerk gedaan voor onder andere Touche Models. Momenteel geniet zij met haar man, waar zij net mee getrouwd is, en de kinderen van haar leven als presentatrice.

https://www.instagram.com/p/CjXUy0dstAc/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff

Meer over Vivian Slingerland

Leco deelt onherkenbare throwbackfoto met Vivian Slingerland
Leco deelt onherkenbare throwbackfoto met Vivian Slingerland
ZIEN: Vivian Slingerland in het huwelijksbootje gestapt
ZIEN: Vivian Slingerland in het huwelijksbootje gestapt
Lees alle artikelen over Vivian Slingerland