ZIEN: Wegsmelten bij mierzoete video van zoon Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

ZIEN: Wegsmelten bij mierzoete video van zoon Dave Roelvink

Dave Roelvink is lekker aan het genieten op zijn vakantie. Op Instagram deelt hij een te schattige video samen met zijn zoon Dean.

Verslaving

Op Instagram deed Dave Roelvink een boekje open over zijn jarenlange worsteling met drank en drugs. In de video die hij op Instagram post vertelt hij: ‘Ik heb mij jarenlang ongelukkig gevoeld, de verkeerde keuzes gemaakt en gelukkig twee jaar geleden mezelf in de spiegel aangekeken en besloten dat dit zo niet verder kon. Ik heb professionele hulp gezocht, ben de kliniek ingegaan en gelukkig met succes.’Dave is blij dat hij deze stap gezet heeft. ‘Het herstel dat ik heb gevonden is echt het mooiste cadeautje dat ik mezelf heb gegeven. Ik kan weer een goede zoon zijn, een goede vader zijn en een lieve vriend voor m’n meisje en ik voel me bovendien ontzettend gelukkig. Twee jaar geleden had ik niet meer de hoop dat ik me nu zo zou voelen als nu. ‘Ik ben trots dat ik aan m’n problemen ben gaan werken’ aldus Dave.

Dean Roelvink

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zijn de trotse ouders van een prachtige zoon Dean. Dave heeft zich helemaal gestort op het vaderschap en die rol heeft hij helemaal onder de knie. Op Instagram deelt hij regelmatig foto’s en video’s van het mooie gezin en wij smullen ervan!

Vakantie

Zo te zien heeft Dave zijn koffers gepakt naar een heerlijk zonnige bestemming. Samen met Dries Roelvink, Donny Roelvink en de rest van de familie zijn ze volop aan het genieten. Dave deelde vandaag een te schattige video samen met zijn zoontje Dean. Zijn ze niet te schattig samen? Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink.

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink