100%NL Magazine Sylvia Geersen
Delen

ZIEN: Zó zag Sylvia Geersen er vroeger uit!

Ben jij ook zo benieuwd hoe Sylvia Geersen er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Sylvia Geersen

In 2006 leerde Nederland kennis maken met de bloedmooie Sylvia Geersen. De Rotterdamse Sylvia deed toen mee aan het programma ‘Holland’s Next Top Model’.

Sylvia wist het tot de finale te schoppen. Samen met Kim Feenstra stond Sylvia in de finale van de eerste editie van ‘Holland’s Next Top Model’. Sylvia werd tweede, Kim Feenstra werd de winnaar. Tot op heden hebben Kim en Sylvia nog steeds een innige vriendschap en zien de twee elkaar regelmatig.

Televisie

Vorig jaar was Sylvia één van de deelnemers van het zenuwslopende programma ‘De Verraders’. Al tijdens een van de eerste afleveringen kreeg Sylvia het aan de stok met mede-kandidaat Esmée van Kampen. Op dit moment is Sylvia te zien in The Bachelorette. Sylvia hoopt via deze weg haar ware liefde te vinden. 

Vroeger

Sylvia is een échte beauty, en geloof ons: dat was ze vroeger ook al! Wij hebben even naar beneden gescrold op haar Instagram account en daar kwamen wij wat leuke foto’s van vroeger tegen. Geweldig om die oude foto’s uit haar modellencarrière te zien..

Bron en Beeld: Instagram Sylvia Geersen

Delen