100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zó zien de zes kinderen van zangeres Anouk er nu uit!

Altijd al benieuwd geweest hoe de zes kinderen van Anouk eruitzien? Wij delen wat leuke foto's van haar kroost!

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. Anouk brak in de late jaren ’90 door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. Anouk staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads. Ze heeft niet alleen talloze hitsingles en -albums op haar naam staan, maar Anouk heeft ook Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival in 2013 met het nummer ‘Birds’.

Zes kinderen

Wat velen misschien al wel zullen weten, is dat Anouk zes kinderen heeft: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah. Deze kreeg zij overigens niet allemaal met dezelfde man. Met haar huidige partner, Dominique Schemmekes kreeg zij haar zesde kind.

Anouk is apetrots op haar kroost en zij maakt graag tijd vrij om leuke dingen met haar kinderen te doen. Toch deelt zij nooit foto’s van en met haar kinderen op Instagram. Hier zien wij voornamelijk haar werk voorbijkomen.

Ben jij toch benieuwd hoe haar kinderen eruitzien? Wij delen wat foto’s van deze lieverds!

 

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Anouk

Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk deelt prachtige fotoreeks met haar oudste zoon
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Lees alle artikelen over Anouk