Zien: Zo ziet Romy Monteiro eruit zonder make-up!
Zie ook:
Delen

Zien: Zo ziet Romy Monteiro eruit zonder make-up!

Als presentatrice, zangeres en presentratrice heb je altijd een team van visagisten klaar staan die je mooi maken. Maar Romy Monteiro heeft al deze glam niet nodig want WAUW wat een natuurlijke schoonheid!

Romy Monteiro zonder make-up

Romy zien we altijd tot in de puntjes verzorgd met een goede laag make up en mooi gestyled haar. Toch is het voor haar belangrijk om ook een realistisch beeld van zichzelf te uiten naar de buitenwereld. Op Instagram deelt ze een foto met make-up en zonder make-up. “Ik ben weer Butt face Naked voor de camera gevraagd. En dat deed ik met liefde. Net als 5 jaar geleden! Belangrijk om ook soms puur beeld op Instagram te zien.”

https://www.instagram.com/p/CbMpY-yDe2u/?utm_source=ig_web_copy_link

5 jaar eerder

Romy was al eerder zonder make-up gefotografeerd voor het blad &C. “Laten zien dat een meid niet opstaat met een perfecte coupe, lange wimpers en een gladde huid. Hoewel social media je dat wel soms laat denken.”

https://www.instagram.com/p/BY78NKtl7w-/?utm_source=ig_web_copy_link

Prachtig figuur

Ze kan zingen, presenteren en is mooi van binnen en buiten: Romy Monteiro! Met een topfotograaf als vriend zijn prachtige kiekjes natuurlijk makkelijk geschoten. Ze is een van de mooiste vrouwen die Nederland rijk is (volgens ons dan): Romy Monteiro! Op Instagram deelt ze regelmatig kiekjes van haar jaloersmakende figuur.

 

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro