100%NL Magazine Gordon Dubai

ZIEN: zussen van Gordon ‘op visite’ in Dubai!

Leuk bezoek voor Gordon! Twee zussen kwamen hem bezoeken in Dubai!

Dubai

Gordon woont sinds oktober vorig jaar in de Arabische stad Dubai. “Morgen mijn visum halen en dan onderweg naar het grootste avontuur uit mijn leven. DXB here I come!”, schreef de zanger destijds op Instagram. De zanger verkocht zijn villa, pakte zijn spullen en emigreerde naar het zonnige Dubai.

In eerste instantie vertrok Gordon niet alleen naar Dubai, maar toen nog met zijn toenmalige vriend Jeffrey. Helaas heeft het liefdesavontuur niet heel lang mogen duren voor Gordon, de twee gingen kort daarna uit elkaar.

Hoog bezoek

Op Instagram liet Gordon nu weten blij verrast te zijn met wel héél leuk bezoek. Niemand minder dan zijn twee zussen Tineke en Marja kwamen bij hem ‘op visite’! Op Instagram plaatst Gordon een leuke foto met zijn twee zussen. “Mn zussies op bezoek!” schrijft Gordon bij de vrolijke foto. Je kunt wel zien dat het familie is. Wat hebben ze allemaal veel weg van elkaar!

Benieuwd naar de zussen van Gordon?

Je ziet ze hieronder!

Overlijden zus Lydia

Bijna drie jaar geleden verloor Gordon plotseling zijn zus Lydia aan de gevolgen van een beroerte en vochtophoping in de hersenen. Ondanks dat Gordon en Lydia een onstuimige relatie hadden, was Gordon kapot van verdriet.

Aan AD liet Gordon destijds weten dat hij vaak steun zocht bij Lydia. ‘Lange telefoongesprekken met haar als ik weer eens verlaten was door vriendje nummer tachtig. Dan wist ze mij met die doorrookte stem van haar weer aan het lachen te maken. Die stem gebruikte ik als aankondiging voor mijn radio- en tv-programma’s en wat was ze daar trots op.’

In totaal heeft Gordon twee broers (Johny en Martin) en vijf zussen (Joke, Marja, Monique, Tineke en Lydia).

Bron: Instagram Gordon Heukeroth en AD | Beeld: Gordon Heukeroth