100%NL Magazine Ruinerwold
Delen

Zó gaat het nu met de kinderen van Ruinerwold!

Het is alweer een jaar geleden dat de indrukwekkende documentaire 'de Kinderen van Ruinerwold' van Jessica Villerius werd uitgezonden in Nederland. Hoe gaat het nu met Edino, Shin, Mar Jan en Israel?

de Kinderen van Ruinerwold

Heel Nederland keek met ingehouden adem naar de indrukwekkende documentaire ‘De Kinderen van Ruinerwold’. Tijdens deze documentaire vertelden de vier oudste kinderen (Shin, Mar Jan, Edino en Israël) hoe hun jeugd er uit zag, over de verschrikkelijke herinneringen die zij hebben aan hun vader en hoe zij de toekomst zagen.

Sinds de afleveringen van de documentaire is er veel veranderd. Zo won de docu de Gouden Televizier-Ring, werd er een gigantisch geldbedrag voor de kinderen opgehaald en hebben ze de draad van het leven weer opgepakt.

Edino

In de nieuwste editie van LINDA laat Edino weten dat na een heftige periode hij zijn leven nu op de rails heeft en dat hij anderen graag wil inspireren met zijn verhaal. ‘Ik weet nu: als je blijft volhouden, kun je er echt wat van maken’, aldus Edino. Met zijn platform ‘Become U’ gebruikt Edino zijn heftige, maar ook inspirerende verhaal om anderen te helpen.

Ook op privé gebied zit Edino nu in rustiger vaarwater. Aan LINDA laat hij weten dat zijn leven nu er heel anders uit ziet dan vroeger. ‘Omdat ik geen baantje had, opende ik rekeningen waarbij ik duizend euro rood kon staan om aan geld te komen. En toen kwam ik ook nog in aanraking met drugs. Pillen, cocaïne… Ik was niet sterk genoeg om nee te zeggen. Ik vond uiteindelijk werk, maar het geld dat ik verdiende, gaf ik allemaal uit aan eten, drank en drugs. En ondertussen was ik diep ongelukkig.’

Inmiddels is Edino hartstikke gelukkig. Samen met zijn vriendin Sascha en zijn twee kinderen uit een eerdere relatie vormt Edino een hecht gezin. Hij deelt dan ook regelmatig de leukste foto’s van zijn gezinsleven op social media.

Israel

Ook Israel heeft zijn leven weer opgepakt na de heftige periode. Op zijn Instagram schrijft hij het volgende: ‘Geloof in hetgeen je waar kunt maken! Dan is geloof waar en is waarheid geen geloof!’

Daarnaast is Israel ook druk bezig met zijn studie aan de Dutch Filmers Academy. Wat is het toch mooi om te zien dat ‘de kinderen’ hun leven weer oppakken en nu hun dromen kunnen waarmaken.

Op de Instagrampagina van Israel deelt hij regelmatig de leukste foto’s van zijn leven. Op die foto’s zien we ook vaak broers en zus Marjan van Israel voorbij komen. Niet alleen Edino, maar ook Glory en Shin.

Beeld: Instagram Jessica Villerius, Bron: Instagram, LINDA

Delen