100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

Zó reageerde Kelly Piquet op 2e wereldtitel Max Verstappen!

Afgelopen weekend was een weekend om nooit te vergeten, zéker niet voor Max Verstappen. Na een bizarre race in Japan wist hij zijn tweede wereldtitel in de wacht te slepen.

Max Verstappen

De autosport werd Max Verstappen met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Jos Verstappen, is een voormalig F1 coureur die niets liever wilde dan dat zijn kleine jongen in zijn voetsporen zou treden. En Jos had het bij het goede eind, want Max Verstappen bleek een natuurtalent te zijn op de racebaan!

Tweede wereldtitel

In december 2021 werd Max voor het eerst Formule 1 wereldkampioen en heel de wereld ging uit zijn dak. Een geweldige prestatie waar heel Nederland trots op was.

Het afgelopen weekend kreeg Max de kans om zijn wereldtitel te verdedigen. Het werd een bizarre race. Want er viel ontzettend veel regen in Japan. Zó veel, dat de race voor een paar uur stil werd gelegd. Gelukkig werd de race vervolgd. Door een straf voor LeClerc tijdens de laatste ronde werd na de race pas bekend dat Max zijn tweede wereldtitel binnen had. Zelfs bij Max ontstond hierdoor verwarring of hij nu wel of niet gewonnen had. Dat zie je op deze video.

Zo reageerde Kelly

Natuurlijk was de steun en toeverlaat van Max Verstappen ook in Japan: zijn vriendin Kelly. Max en Kelly zijn alweer een aantal jaar samen en nog altijd smoorverliefd.

Na de overwinning van Max ging Kelly natuurlijk ook helemaal uit haar dak! Bij een kussende foto samen met Max schrijft ze: ‘He did it again!’.

Ook zus Victoria staat op Instagram stil bij de geweldige overwinning van haar broer Max. Zo schrijft ze: ‘Ongelooflijk trots op je! Dit is wat je altijd al wilde toen je jonger was, en kijk je nu eens!’

Delen

Meer over Max Verstappen

FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Lees alle artikelen over Max Verstappen