100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Zó vieren Monique en André Hazes dit jaar de feestdagen!

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes en moeder van André junior, gaat in het dagelijks leven het liefst casual gekleed. Maar voor speciale gelegenheden pakt ze graag uit. Op één voorwaarde; dat ze het online mag bestellen. Wat winkelen, daar heeft ze echt een hekel aan!

Wat is jouw favoriete feestdag?

“Kerst! Ik ben jarig op 26 december, dus het is dubbel feest. Eerste Kerstdag vieren we met familie. Dit jaar doen we het bij ons en is André’s familie er ook bij. De eerste Kerst in ons nieuwe huis, heel speciaal.”

Hoe breng je oud en nieuwe het liefst door?

“In onze familie hebben we allemaal oliebollenkramen. Dan is oudejaarsdag dus de allerdrukste dag van het jaar. Ik heb tot ik met André was altijd gewerkt. Daarna ben je helemaal kapot. Je begint de nacht van tevoren om een uur of drie en werkt de hele dag door in de kou. Soms gingen we daarna slapen en zetten we de wekker om half 12, zodat we elkaar toch een gelukkig nieuwjaar konden wensen op het woonwagen terrein waar we woonden. Sinds ik met André ben, heb ik dat niet meer gedaan, maar als het nodig is kunnen ze me altijd vragen hoor! Dan sta ik gewoon in de kraam. Ik vind uitgaan met oud en nieuwe ook verschrikkelijk. Iedereen is dronken, dat is bijna verplicht. Dan zit ik liever met André thuis.

Het hele interview met Monique lees je in de nieuwe november-december editie van 100%NL Magazine!

Delen