100%NL Magazine Sonja Bakker en zoon Tristan

Dit zijn de drie leuke zoons van Sonja Bakker!

Sonja Bakker mag zich toch wel een van de meest bekende gewichtsconsulenten van Nederland noemen. De eierkoekgoeroe heeft door de jaren heen diverse boeken uitgebracht met recepten, tips en tricks om af te vallen. Wat veel mensen alleen niet weten, is dat Sonja ook drie leuke zoons heeft!

Groot gezin

Sonja Bakker kreeg met haar eerste man Koen Lenting Zoons Tristan (18) en Finn (16). In 2009 scheidde ze van Koen en kreeg ze een relatie met Jan Reus met wie ze in 2012 zoon Bram (8) kreeg. Sonja is ontzettend trots op haar drie zoons, maar houdt ze liever uit de schijnwerpers. Ze plaatst dan ook niet vaak foto’s van haar kroost. Maar voor de verjaardag van haar oudste zoon maakte ze een paar maanden geleden toch een uitzondering!

Tristan

‘Lieve Tristan, vandaag blaas je 18 kaarsjes uit! Je bent zorgzaam, begaafd, gevoelig, filosofisch en zelfbewust. Ik kan nog wel even doorgaan. Ik ben ongelooflijk trots op jou en maak er een mooie dag van’, schreef Sonja bij de leuke foto’s met haar oudste zoon.

Bram en Finn

Zoontje Bram is op een wel heel bijzondere datum jarig. Namelijk op 31 december! Bram is Sonja’s ‘hartendief’, aldus de diëtist op de verjaardag van haar jongste zoon. Vorig jaar zomer deelde ze nog een foto met haar twee oudste zoons: Tristan en Finn.

Afgetraind lichaam

Sonja Bakker heeft een zwaar jaar achter de rug. Vorig jaar overleed haar vader en kreeg ze ruzie met haar, inmiddels ex-vriend Barry van Suijdam. Barry zou Sonja hebben mishandeld en is daar inmiddels voor veroordeeld. Sonja probeert haar leven weer op te pakken en plaatst geregeld foto’s van haar afgetrainde lichaam. De reacties zijn vooral heel lovend en ze ziet er werkelijk fantastisch uit!

Bron en beeld: Instagram