HAHA: Zoontje Roxeanne Hazes vergelijkt Mart Hoogkamer met opa André Hazes
Zie ook:
Delen

HAHA: Zoontje Roxeanne Hazes vergelijkt Mart Hoogkamer met opa André Hazes

Roxeanne's vader André is heel wat jaren geleden overleden, maar er wordt nog steeds over hem gesproken en zijn nummers worden veel gedraaid. Ook Fender kent opa zijn liedjes, maar hij verwart opa's stem ook soms met een andere...

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Liedjesopa

De nummers van André Hazes worden nog steeds gedraaid in alle kroegen, onder de douche en in de woonkamers van veel Nederlanders. Ook bij Roxeanne thuis wordt geluisterd naar de muziek van haar vader en daardoor kent Fender liedjes van zijn opa ook. In de podcast Lightless Lounge vertelt Roxeanne over het feit dat Fender zijn opa herkent. Hij noemt hem zijn ‘liedjesopa’. ‘Het grappige is, dat heeft hij dus ook bij Mart Hoogkamer. Dan zegt ‘ie: ‘Hey, dat is toch ook m’n opa?’ Dan zeg ik: ‘Nee schat, dat is iemand anders.” Wat is dit toch hilarisch, maar ook ongelooflijk schattig.

Roxeanne snapt dat Fender denkt dat hij zijn opa hoort zingen. ‘Hij heeft ook die vibrato in zijn stem. Ik ga er stuk om. Dan zit hij in z’n kamer te zingen en hoor ik: ‘Ik ga zwemmeeeeen.”

Trotse kleinzoon

Roxeanne merkt goed dat Fender trots is op zijn opa. Als hij een poster of foto van André ziet bijvoorbeeld. ‘Dat is zo ontzettend leuk. Dan wil hij ook liedjes horen, dat vind ik heel bijzonder.’ Dat is inderdaad heel speciaal. Heerlijk ventje…

Bron en Beeld: podcast 'Lightless Lounge'

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes