100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

SMELT: Zoontjes Victoria Verstappen moedigen oom Max aan in matching outfits

Victoria Verstappen, de zus van Max, is trotse ouders van twee zoontjes. Samen juichen zij voor hun stoere ome Max!

Max Verstappen

Hij is de beste autocoureur ter wereld, zij een bloedmooi model: Max Verstappen en Kelly Piquet. Het tweetal is alweer een aantal jaar samen en vormt een prachtig paar.

Afgelopen zondag vond de eerste race van het Formule 1-seizoen plaats in Bahrein. En Max heeft iedereen weer trots gemaakt want hij ging er vandoor met de winst!

Victoria Verstappen

Max heeft één zus: Victoria. De twee hebben een hele hechte band en dat is bijzonder, want nadat hun ouders scheidden zijn broer en zus los van elkaar opgegroeid.

Veel mensen vinden dat Max en Victoria op elkaar lijken. Victoria liet eerder aan RTL Boulevard weten: ‘We hebben natuurlijk ook zo onze verschillen. Zo is Max een heel lief persoon. Ik ben ook best lief, maar hij kan veel meer verdragen dan ik. Dat heeft hij van mijn moeder. Ik lijk meer op mijn vader, ben iets pittiger.’

Zoontjes in matching outfits

Victoria is alweer een aantal jaren samen met haar grote liefde Tom Heuts. Victoria was nog maar 19 jaar oud toen ze Tom leerde kennen maar wist al snel: ik wil jong moeder worden. En zo geschiedde. Toen Victoria 21 jaar was werd ze moeder van zoontje Luka en niet lang daarna kwam daar ook zoon Lio bij. Samen vormen ze een prachtig gezin.

Luka en Lio en zaten afgelopen zondag helemaal klaar voor de buis om hun oom Max over de finish te juichen, en dat deden ze in stijl! Allebei de jongens droegen de merchandise van hun beroemde oom. Om op te vreten!

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen