100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Dit is de zus van Max Verstappen!

Je hoeft niet van Formule 1 te houden om te weten wie Max Verstappen is. Hij is in de afgelopen jaren een grote bekendheid geworden en of je nu fan van hem bent of niet; stiekem is heel Nederland een beetje trots wanneer hij een race wint! Over Max's privéleven weten we niet heel veel, maar zo nu en dan plaatst hij wel een foto van hem en zijn familie op Instagram. Zo ook van zijn zus Victoria. Wij waren nieuwsgierig naar deze knappe verschijning en kwamen zo bij haar Instagram-account uit.

Mensen die wel vaker naar de Formule 1 races kijken, hebben de zus van Max Verstappen vast al eens eerder gezien in het publiek. Victoria is bij (bijna) elke wedstrijd van haar broer aanwezig. Aan de Telegraaf liet zij al eens weten zelf ook van karten te houden. Dat moet ook bijna wel, want alles in het gezin Verstappen draait om deze sport. We zien haar dan niet – net als haar grote broer – in een F1 auto voorbij scheuren, maar ze vindt het wel leuk om om af en toe te gaan karten ergens in de buurt.

De 18-jarige Victoria werkt zelf nu ook voor het team waar Max voor rijdt; Red Bull. In welke functie is bij ons niet bekend. Afgelopen zomer maakte Max dit bekend via Instagram (zie eerste afbeelding hieronder). 

 

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral
Lees alle artikelen over Max Verstappen