100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Dít zijn de mooie zussen van Kim Kötter!

Vorige week beviel Kim Kötter van haar derde zoontje, de prachtige Ted. Ted treft het maar, een lieve vader en moeder, twee apetrotse broertjes en een ontzettende lieve familie, waaronder ook twee tantes! Benieuwd naar de zussen van Kim Kötter? Die zie je hier.

Zussen Kim Kötter

Kim Kötter groeide op in Overijssel en werd geboren als oudste dochter van Robert en Els. Later kreeg Kim nog twee zusjes: Nicole en Moniek. Kim heeft nog altijd een supergoede band met haar zusjes, ze waren zelfs getuige tijdens haar huwelijk met Jaap Reesema.

Op Instagram deelt Kim de allerleukste foto’s van haar gezin en familie. Zo komen haar zussen ook voorbij op de foto’s, wat een beauty’s! Ook echt leuk om te zien: de zussen lijken niet alleen heel erg op elkaar, ze hebben ook alledrie hetzelfde kuiltje in de kin!

Gezinnetje

Vorige week beviel Kim Kötter van haar derde zoontje, Ted. Kim: ‘Eindelijk is hij daar! Op 23 februari om 22.06u is onze jongste zoon geboren. (53cm en 3848gram). Onze droom is uitgekomen. 3 gezonde zoons. Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde. Een wonder! En dat is direct de betekenis van zijn naam. (Officieel godsgeschenk) Mogen we aan jullie voorstellen onze zoon: TED Siewertsz van Reesema. We zijn intens verliefd.’ Vlak na de bekendmaking van de geboorte deelde Kim ook een prachtige geboortevideo, die zie je hier.

Beeld: ANP/Patrick Harderwijk, Instagram Kim Kötter, Lisette Lubbers

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter