louis van gaal
Zie ook:
Delen

Zware operatie voor Louis van Gaal: ‘Er zijn zoveel complicaties opgetreden’

Louis van Gaal lijdt al jaren aan prostaatkanker en hij laat nu weten dat hij opnieuw is geopereerd. Helaas ging dit niet in één keer goed...

Louis van Gaal

Bekend van natuurlijk zijn omvangrijke voetbalcarrière als voetballer en als coach, maar óók van zijn Engelse uitspraken: Louis van Gaal. De voormalige bondscoach van het Nederlands elftal is een druk bezet man, maar hij geniet nu optimaal van zijn pensioen.

Louis heeft de afgelopen tientallen jaren veel tijd doorgebracht op het voetbalveld en voetballen was zijn grootste passie, maar hetgeen waar hij het allermeeste energie uithaalt, is zijn familie.

Geopereerd

Louis van Gaal nam gisteren de Eredivisie Oeuvre Award in ontvangst en RTL Boulevard sprak hem daarover, maar ook hadden zij het over zijn gezondheid. Louis lijdt namelijk al jaren aan prostaatkanker en hier vertelt hij over. ‘Ik ben inderdaad 9 augustus weer geopereerd met als doel om controle over mijn waterhuishouding te krijgen. Er zijn zoveel complicaties opgetreden, ik zal je er niet mee vermoeien. Ik ben weer teruggeweest, drie keer in het ziekenhuis. Nu ziet het er wat beter uit. Ik moet rust houden tot 19 september’, laat hij weten. Het in ontvangst nemen van de Eredivisie Oeuvre Award kost veel moeite, maar hier maakte hij wel een uitzondering voor. ‘Alleen het is hier heel warm en de druppels vallen van mijn voorhoofd af.’

Louis van Gaal is vorig jaar met pensioen gegaan en dat leven waardeert hij enorm. ‘Ik kan heel goed mezelf vermaken en we hebben ook een heel mooi huis in Portugal. Daar zijn ook heel mooie temperaturen over het algemeen. Wij hebben nog steeds dezelfde hobby’s, maar we hebben nu tijd om dingen samen te doen. Dat is ook wel leuk’, vertelt hij over zijn leven met Truus onder de Portugese zon. Het is Louis meer dan gegund. Wij hopen dat hij snel opknapt en dat zij optimaal kunnen genieten van hun vrije tijd.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Louis van Gaal

ZIEN: Dit is de leuke vrouw van Louis van Gaal
ZIEN: Dit is de leuke vrouw van Louis van Gaal
WOW: Louis van Gaal koopt gigantische penthouse van 10 miljoen
WOW: Louis van Gaal koopt gigantische penthouse van 10 miljoen
Lees alle artikelen over Louis van Gaal